Promar Profil centar


KBE AluFusion

KBE je, uz druge dvije članice profine Grupe, bio predvodnik u osmišljavanju spojeva bez naprezanja, i već ranije patentirani sustav AluClip je omogućio do tada nezamislive dimenzije elemenata, i uz to je ponudio i cijeli spektar novih dizajnerskih mogućnosti.

Novim svjetskim patentom AluFusion®, ideja je dovedena do savršenstva. Korištenjem tupog spoja izduživanje i skupljanje profila je omogućeno i uzdužno kontrolirano, i u potpunosti je izbjegnut bimetal efekt. Ova nova tehnologija sada omogućava prozore u boji ekstremno velikih dimenzija (do visine kata), pri čemu aluminij s vanjske strane preuzima statiku i omogućava neusporedivo veću stabilnost nego kod običnog PVC prozora.

AluFusion® je odlično rješenje za sve građevinske projekte od kojih tražite lijepu optiku i stabilnost aluminijskog profila, ali i superiorne vrijednosti toplinske i zvučne izolacije PVC-a koje sam aluminij ne može postići.

Zahvaljujući izuzetnoj statici, AluFusion predstavlja idealan proizvod za velike površine prozora (do 3,5m visine). Jedinstven spoj ova dva materijala donosi višestruku uštedu u svim fazama, od nabave materijala i izrade do energetske potrošnje - krajnje aktualnog problema učinkovitosti kojim ćemo se zasigurno i u budućnosti sve više baviti.

Osim u izvedbi sa 70mm PVC profilom, AluFusion je dostupan i u 88mm varijanti, s još boljim statičkim, izolacijskim i oblikovnim svojstvima.

AluFusion® je patentiran, zaštićen sustav (europski patent EP 1 877 640 B1 i EP 1 608 837 B1, vrijedi za obje ugradbene dubine - 70 i 88 mm) i nositelj niza međunarodnih i hrvatskih priznanja - između ostalog, ugledne austrijske ekološke nagrade Daphne - Spirit of Environment za napore u očuvanju okoliša i energetsku učinkovitost (AluFusion je prvi prozorski sustav uopće koji je u 25 godina dodjeljivanja dobio ovo priznanje) i zlatne medalje za kvalitetu na međunarodnom sajmu graditeljstva u Zagrebu.

 

 
Alphacan MACO Bettio B.B.C. Tecnometal Monticelli OMEC Persax Giesse
GEZE Luxe Complastex Master Persax Savio KBE
KVALITETA :: POUZDANOST :: BOGAT PRODAJNI ASORTIMAN :: VAŠ PARTNER - PROMAR :: SPLIT / DICMO - SIČANE
Promar Profil centar Split 2012 ® All rights reserved  .:.   Design by BuzzGuerrilla 2012 ©