Promar Profil centar


KBE System_88mm

Ekskluzivna generacija profila koja već sada predstavlja novo mjerilo u tehnici PVC prozora. Optimalna dubina ugradnje od 88 mm otvara fascinantne mogućnosti suvremene i buduće arhitekture. Arhitekti ovim proizvodom dobivaju iznimno širok prostor za inovativna rješenja u oblikovanju, zadovoljavajući na taj način najviša očekivanja kod dizajn-orijentiranih objekata, koji traže ono nešto posebno.

  • Veća udobnost zahvaljujući boljoj Uf-vrijednosti od 1,0 do čak 0,8 W/(m2K); manja opasnost za stvaranje vlage i niskih površinskih temperatura.
  • Tri razine brtvljenja u svim područjima (utor krila i okvira) brinu za bolju zaštitu od udarnih kiša, udara vjetra i vremenskih neprilika.
  • Veliki raspon ostakljenja (24-46/52 mm), omogućava ugradnju specijalnog stakla za još bolju zvučnu izolaciju (3 slojno ostakljenje) i veću sigurnost.
  • Dugotrajan i čvrst zahvaljujući poboljšanoj statici.
  • Jednostavno održavanje, okovi smješteni u zaštićenom području iza termičke, srednje brtve.
  • Zahvaljujući inteligentnoj ukupnoj konstrukciji profila, KBE_System 88mm je izvanserijski, vrhunski proizvod za novu kvalitetu življenja i ekskluzivnu arhitekturu u svijetu prozora.

Enormnim poboljšanjem toplinske izolacije novog prozorskog sustava ostvareno je znatno povećanje energetske efiksnosti, a time i smanjenje emisija CO2. Ugradnjom ovog prozorskog sustava smanjujete energetske troškove i doprinosite očuvanju okoliša.

KBE je prvi među velikim proizvođačima PVC profila u svijetu u potpunosti izbacio olovo iz svih procesa proizvodnje i svojom zaštićenom greenline tehnologijom prešao na ekološki prijateljske kalcij-cink stabilizatore, što i naše kupce, proizvođače prozora i vrata svrstava u svjetsku ekološku elitu.

Već poslovična ustrajnost po pitanjima energetske učinkovitosti i brige za sredinu u kojoj živimo čine KBE_System 88mm sigurnom investicijom za budućnost.

Suvremena arhitektura napokon je ponovo prepoznala boje kao iznimno važno sredstvo za oblikovanje, sredstvo koje je često odlučujuće za ukupan estetski dojam.

KBE_System 88mm nudi fascinantne površine - boje koje ostaju u sjećanju - s dekorima ili visokovrijednim kombinacijama aluminija i PVC-a. Tako se na idealan način spajaju oblik i boja.

 
Alphacan MACO Bettio B.B.C. Tecnometal Monticelli OMEC Persax Giesse
GEZE Luxe Complastex Master Persax Savio KBE
KVALITETA :: POUZDANOST :: BOGAT PRODAJNI ASORTIMAN :: VAŠ PARTNER - PROMAR :: SPLIT / DICMO - SIČANE
Promar Profil centar Split 2012 ® All rights reserved  .:.   Design by BuzzGuerrilla 2012 ©